uw reserveringsaanvraag is automatisch bevestigd

Bedankt voor uw reservering bij Il Pozzo!

Uw reserveringsaanvraag is automatisch bevestigd.

U ontvangt een e-mail met al uw boekingsgegevens op het e-mailadres dat u tijdens uw boeking aan ons heeft verstrekt.

We kijken er naar uit om u binnenkort te zien!

Ristorante

Aan de fraaie Oudegracht in hartje Utrecht ligt ons restaurant in de sfeervolle werfkelders direct aan het water. Geniet van onze heerlijke pizza’s, vis- en vleesgerechten en salades. Wij werken met verse ingrediënten en dagvers brood uit eigen bakkerij. Behalve lunch en diner zijn wij gefaciliteerd voor feesten en zakelijke bijeenkomsten.

Pizzeria

Onze selectie pizza’s is al tien jaar onveranderd, want zeg nou zelf: waarom iets aanpassen wat zo razend populair is? U kunt kiezen uit welgeteld achttien pizzasoorten die ter plaatse voor u worden gedraaid, gevuld en gebakken. Met uiteraard klassiekers als de Margherita, Calzone en 4 Stagioni.

Bar e Caffetteria

Begin de dag met een overheerlijke espresso of cappuccino aan onze bar of op het terras. Met versgebrande, versgemalen koffiebonen en topapparatuur wordt elk kopje koffie op maat gezet voor u. In de avonduren bieden wij een topselectie wijnen en aperitivi. Ware traktaties en een perfect visitekaartje van Italië en haar rijke cultuur!

Group Dinner

Il Pozzo biedt mogelijkheden voor groepsdiners. In onze sfeervolle werfkelders zijn we u graag van dienst voor lunch, brunch, diner of speciale arrangementen zoals zakelijke of familiediners. Naar wens en afhankelijk van het aantal personen kunt u de beschikking krijgen over een eigen zaal of vleugel in ons restaurant.

Tourist Menu

Graag een complete lunch of diner voor een vriendelijk prijsje? Laat u verrassen door onze kok met ons regelmatig wisselend en altijd vers toeristenmenu: drie gangen voor slechts € xxx ! U kunt kiezen uit vlees, vis of pizza.

Evenementen

Regelmatig laten zakelijke partijen zich verrassen door de professionele dienstverlening van Il Pozzo in het organiseren van evenementen. Groepen tot wel 800 man (!) vinden in deze intieme werfkelders een ruimte met tal van mogelijkheden. Zie hier wat wij u zoal kunnen bieden of neem gelijk contact met ons op om uw eigen ideën en wensen voor te leggen.